ДПС последва линията на ГЕРБ и предприе остра атака срещу

...
ДПС последва линията на ГЕРБ и предприе остра атака срещу
Коментари Харесай

ДПС ще се бори с "диктатора Радев" подобно на ГЕРБ

ДПС последва линията на ГЕРБ и предприе остра офанзива против президента Румен Радев. Заместник-председателят на Движението за права и свободи Станислав Анастасов разгласи, че няма да бъде разрешено на служебното държавно управление, формирано от президента да се намесва в акцията за изборите на 12 ноември.

От Движение за права и свободи имали събрани доказателства за репресии по време на предходните парламентарни избори. Анастасов не пожела да приведе образци, само че уточни, че те са над 10 000. Доказателства щели да бъдат извадени от партията му по време на идната предизборна акция, с цел да не се позволяло на Радев да се намесва.

" Ние сме срещу купения избор. Това е грозна процедура, която би трябвало да спре. Дадените на прокурор случаи са под 100, само че случаите на такива дейности са над 10 000. Съотношението е едно към доста. Когато се приказва за битката с пазаруването на гласове, дано да се каже и какво се прави с пазаруването на партии. Има двоен критерий ", добави пред bTV зам.-председателят на Движение за права и свободи. В изявлението си той няколко пъти приказва за президента като за " диктатора Радев " - израз, употребен и от някогашния министър председател Бойко Борисов.

Станислав Анастасов изясни, че нарушаванията по време на предходната предизборна акция са се правили " с благословията на Румен Радев " и " цялата принуда е била против няколко партии и в интерес на други ". Той даже съпостави борбата, която ще стартира Движение за права и свободи против президента с тази на Махатма Ганди.

Анастасов добави, че Румен Радев към този момент не бил обединител на нацията.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР