ДПС дава правосъдния министър Надежда Йорданова на главния прокурор. Причината

...
ДПС дава правосъдния министър Надежда Йорданова на главния прокурор. Причината
Коментари Харесай

ДПС дава министър Йорданова на главния прокурор

ДПС дава правосъдния министър Надежда Йорданова на основния прокурор. Причината - изявление в общественото пространство, че адвокатски фирми, свързани с Движение за права и свободи, са имали присъединяване в издаването на „ златни паспорти”, оповестява Нова телевизия. „ Нито Движение за права и свободи, нито който и да е член на партията, има връзка със „ златните паспорти”, нито има адвокатска фирма, която се занимава с това. Настояваме прокуратурата да разпита Йорданова, тъй като тя очевидно има информация”, прикани Хамид Хамид.
 
От ръководителя Мустафа Карадайъ пристигна и предизвестие към финансовия министър Асен Василев, който по думите им, без да попада в пълномощията му, ще изиска нова инспекция от Национална агенция за приходите на депутата Делян Пеевски. 
„ Тук става въпрос за закана за непозволен напън върху Национална агенция за приходите. Заставането му в услуга на олигарха и медиен монополист ще докара до неговия неуспех и този на цялото държавно управление ”, смята лидерът на Движение за права и свободи.
 

 
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР