Дойдох в Пловдив, за да отговоря на нападките на Румен

...
Дойдох в Пловдив, за да отговоря на нападките на Румен
Коментари Харесай

Борисов: Не ме е страх от Радев, откъде знае той кой ще е следващият главен прокурор

" Дойдох в Пловдив, с цел да отговоря на нападките на Румен Радев ", това разгласи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на срещата с младежката организация на партията в града на тепетата.

По-рано през днешния ден, при визитата си в Раковски, президентът Румен Радев отхвърли да разяснява думи на някогашния министър председател Борисов, който го подлага на критика, че потопява нацията в ненавист и безпорядък. По тази тематика Радев сподели единствено: " Единствените думи на Борисов, които имат значение, са тези, които ще произнесе пред идващия основен прокурор ". 

" Радев от кое място знае кой ще е идващият основен прокурор? Откъде накъде държавен глава ще плаши най-голямата политическа партия, която през днешния ден е в съпротива ", разяснява думите на президента Бойко Борисов.  " Ами в случай че той попита за торбичките на Пламен Узунов от Пловдив, както и на другия президентски консултант Николай Копринков? ".

Лидерът на ГЕРБ акцентира, че Румен Радев занапред знае какви задания ще даде на новия основен прокурор и добави: " Не ме е боязън. Толкова неща мога да кажа на бъдещия обвинител за хората на Радев ". 

Бойко Борисков изрази неразбиране за какво Радевв не е дал отговор на въпроса за абсурда, в който Тошко Йорданов разгласи, че Татяна Дончева е желае да купува депутати на Има Такъв Народ против половин милион лв.. 

Бойко Борисов акцентира, че сега ръководещите имат полза България да е по този начин безпомощна. " Истината ще пристигна, когато времето се утежни и стартират да идват огромните сметки за хората от това, което Радев аргументи ", добави още водачът на ГЕРБ.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР