Дойде времето на годината, когато бацили и болести дебнат на

...
Дойде времето на годината, когато бацили и болести дебнат на
Коментари Харесай

Лесно и бързо! Ето как с този метод ще се отървете от настинка и грип в домашни условия!

Дойде времето на годината, когато бацили и заболявания дебнат на всеки метър. Все по-често децата или възрастните ще отсъстват от работа и учебно заведение, поради диагнози като " грип ", " остра респираторна вирусна зараза ", " простуда " или " възпалено гърло ". В аптеките ще е цялостно с хора с запушен нос и кашлица, които се надпреварват да купуват средства, които даже и единствено за един час, облекчават признаците. Но помощ при възпалено гърло може да се получи и с помощта на билки и етерични масла.

Прекрасен образец за това са инхалациите, които спомагат за излекуването на простудата вкъщи. За процедурата можете да употребявате етерични масла и лечебни билки. Всички съставки се намират елементарно в аптеките. Но е значимо да спазите няколко правила.

Първо, в никакъв случай не вдишвайте при температура 37,5 и по-висока.

На второ място, температурата на растителния разтвор не би трябвало да бъде прекомерно висока. Оптимално - към 80 градуса.

Трето, дръжте очите си затворени и при започване на процедурата дано вашите дихателни пътища свикнат. Забързаното дишане може да аргументи изгаряне на дихателните пътища и съществени последствия за здравето.Когато третирате елементарната простуда, би трябвало да вдишате през носа си и да издишвате с уста.

Оптималната дълготрайност на инхалацията е към 10 минути.

Какво да сложите в отварата за инхалация четете в най-полезния здравен уебсайт Zdrave.to.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР