Доволен съм от старанието и дисциплината. Това заяви новият старши

...
Доволен съм от старанието и дисциплината. Това заяви новият старши
Коментари Харесай

Костов: Доволен съм от старанието и дисциплината

Доволен съм от старанието и дисциплината. Това съобщи новият старши треньор на Левски Николай Костов, откакто отборът му надделя Пирин Благоевград с 2:1 в образователна игра. Контролата на стадион „ Георги Аспарухов “ бе и всекидневен дебют за експерта отпред на „ сините “.


„ Да ви кажа, не съм очаквал доста от тази игра по обясними аргументи. Доволен съм от дисциплината, удовлетворен съм от старанието. Добихме информация за нас треньорите по отношение на качествата на играчите. Видяхме в игрови темп по какъв начин наподобява нашият тим, защото работим по някои от детайлите на нашата философия – мисля, че съм удовлетворен, това беше една контрола, от която не съм очаквал доста от нашите футболисти. Играхме в разбъркан състав, имаше баланс от млади, опитни и технични футболисти. Резултатът нямаше никакво значение “, стартира той.

„ Не съм провеждал още диалози с футболистите – първите ми усещания са доста положителни, стараят се, удовлетворен съм. Ще се стараем да влезем оптимално добре в шампионата – има неща, над които би трябвало да работим, само че не мога да ги изяснявам на вас, тъй като би трябвало да влизам в доста сериозен пояснителен режим по отношение на философията на играта. Това ще бъде диалог сред мен и играчите. Постоянно приказваме, използваме много видеонаблюдения, с които работим над детайлите от играта, изключително при притежание на топката. Подготвителният интервал е за това, да се подготвим оптимално добре за първия мач от шампионата. Абсолютно съм удовлетворен от представянето на младите футболисти. Очаквах дори да има някакви разминавания – имаше 2-3 момчета, които играха с съмнения, само че това е ясно – удовлетворен съм, като цяло “.

Костов разкри, че се работи по селекцията за новия сезон, както и че няма да се взимат еднолични решения за привличането на нови футболисти. „ Селекцията е забавна за всички, и за нашите почитатели. Няма да има футболисти, които ще бъдат просто привлечени при нас, без да е видяно оптимално добре дали са ни нужни. Работим по селекцията, еднолично няма да се вземат решения по отношение на футболистите, това би трябвало да е ясно за всички “, приключи наставникът на Левски. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР