Доволен съм от кампанията на "Коалиция за България”, защото водим

...
Доволен съм от кампанията на "Коалиция за България”, защото водим
Коментари Харесай

Румен Петков: Доволен съм от кампанията на "Коалиция за България"

Доволен съм от акцията на "Коалиция за България”, тъй като водим един почтен диалог с хората, представяме претендентите си и имаме една доста мощна листа, която ни дава самочувствие, сподели в предаването "Офанзива с Любо Огнянов”, водачът на АБВ, Румен Петков.

9 от претендентите ни са до 35 годишна възраст и те излъчват сила, само че аз съм горделив с това, че приключили с чужбина и са избрали да се върнат в България. Ние разбираме България и Европа по този начин. Не знам по какъв начин може да захвърлиш едно име и да го загърбиш по много невъзпитан метод и след това да кажеш, че някой го е взел. Българска социалистическа партия в този момент си прави акцията със сини плакати. Тяхното управление загърбва обичаи и правила и даже самата им партия и аз не схваща какво значи, че им крадем името, или гласоподавателите, да не би да имат нотариален акт на тези хора, сподели още той.

Аз съм от тези, които са създавали "Коалиция за България” и нейния идеолог. Тогава на нас ни обясняваха, че би трябвало да е Българска социалистическа партия, тъй като другояче няма да бъдат разпознати. "Коалиция за България” завоюва президентски и парламентарни избори. Сега тези внушения, че името ще наклони избора са засегнатост към българския гласоподавател попринцип. Избирателят би трябвало да има свободата да направи своя избор, съобщи Петков.

В българските гласоподаватели няма подозрение, че "Коалиция за България” е лява партия и ние търсим лявата си реализация и вероятност. За страдание, ние сме лявата групировка на България, тъй като ние приказваме за мир. Основните ни съперници са десницата и ГЕРБ, както и Българска социалистическа партия, безапелационен беше водачът на АБВ.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР