Доверете се на прогнозите, заслужете и направете пари. Виктория Георгиева

...
Доверете се на прогнозите, заслужете и направете пари. Виктория Георгиева
Коментари Харесай

Направете пари: Българката ще е втора на Евровизия

Доверете се на прогнозите, заслужете и направете пари. Виктория Георгиева ще доближи до второ място на Евровизия 2021 – такава прогноза за развоя на събитията дават букмейкърските уеб сайтове единствено ден, откакто родната звезда показа песента си за състезанието, написа " Монитор ".

На специфичен концерт, излъчващ се по едно и също време онлайн и по Българска национална телевизия, отличничката от X Factor разгласи, че в Ротердам ще изпее Growing Up Is Getting Old – последната музикална творба, която показа от дебютния си краткосвирещ албум a little dramatic в края на февруари.

В избора й помагаха телевизионни и музикални специалисти, както и даже почитателите, които даваха мнение за обособените песни в особено основана за задачата платформа. С максимален избор от допитването се оказали Growing Up Is Getting Old и Imaginary Friend.

„ На този стадий знаех коя е песента, която бих изпяла с цялото си сърце и душа “, изясни Георгиева по време на концерта в сряда вечер. На събитието тя сподели за първи път и видеото към определената мелодия, което стартира с представител, обявяващ първото в история анулиране на Евровизия – нещо, което се случи поради международната пандемия през 2020-а.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР