Доведеният син на Емилия Масларова - Иво, е заподозреният поръчител

...
Доведеният син на Емилия Масларова - Иво, е заподозреният поръчител
Коментари Харесай

БНТ: Доведеният син на Емилия Масларова е търсен като поръчител на убийство

Доведеният наследник на Емилия Масларова - Иво, е обвиненият гарант на убийството на Станка Марангозова. Това оповестява Българска национална телевизия.
Мъжът е напуснал страната през март. А подполковникът от НСО, който прокуратурата сочи като началник на проведена незаконна група за убийства, е получил от Масларов задатък от 50 000 лв. за мократа поръчка - отново съгласно държавното обвиняване.
Пред Българска национална телевизия някогашният обществен министър Емилия Масларова изрично съобщи, че търсеният за убийството на Станка Марангозова Иво Масларов не е неин наследник.
" Аз имам наследник, който се споделя Константин. Това е наследник на моя починал брачен партньор от първия му брак ", изясни тя.
" Никога не съм живяла с него, нито той с мен, в никакъв случай не сме поддържали връзки, нямаме положителни връзки. Даже и с татко си нямаше такива и даже не участва на погребението му ", сподели Емилия Масларова. Тя добави, че не е виждала повече от четири години Иво Масларов.
Марангозова е щерка на доктор Кънчо Марангозов, някогашен шеф на бургаската болница и народен представител от Българска социалистическа партия в 38-ото Народно заседание. Преживе тя беше подсъдима поради схеми вид " финансови пирамиди ". Днес, 21 май, от Министерство на вътрешните работи споделиха, че тя била върнала доста пари по правосъдни каузи поради измами, а поръчителят на убийството наподобява е изискал изтезанието поради пари - по думите на прокуратурата и полицаите
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР