Дотук водят 17:0 на полицията". Това каза бившият градски прокурор

...
Дотук водят 17:0 на полицията". Това каза бившият градски прокурор
Коментари Харесай

Пълната безнаказаност - мотив за честите обири на банкомати

Дотук водят 17:0 на полицията ".

Това сподели някогашният градски прокурор на София Николай Кокинов в утринния блок на Bulgaria ON AIR във връзка зачестилите случаи на взривени банкомати - единствено за последния месец те към този момент са шест.

В момента полицията е по петите на тримата причинители на последния грабеж на банкомат в Сапарева баня. Според Кокинов тримата в последна сметка ще се предадат, защото никой не е по-силен от страната. Той обаче означи, че целият запас, който е впрегнат в издирването им, досега не е довел до нищо.

"250 индивида, дронове, кучета, извънземни сили... не съм схванал до момента да са ги разкрили ", уточни някогашният градски прокурор на София. Той акцентира, че случаите на взривени банкомати ескалират и това събитие е обезпокоително.

Кокинов сподели още, че банкоматите са нужни на хората и не могат да бъдат отстранени, само че похищенията против тях не се санкционират по никакъв метод.

"Съдебната система няма отношение към проблема досега, в който няма оголен причинител. Очевидно е, че служителите на реда не могат да разкрият причинителите. Явно тези устройства би трябвало да бъдат запечетани в по-тежки каси, в случай че щете - постройки ", изясни той и още един път настоя, че прокуратурата е безпомощна, в случай че Министерство на вътрешните работи не си свърши работата.

Николай Кокинов е на мнение, че наказванията са задоволително съществени, само че въпросите са дали се ползват в цялата им суровост и дали има против кого да се приложат.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР