Достолепните бели коси на актьора Владо Пенев останаха в историята

...
Достолепните бели коси на актьора Владо Пенев останаха в историята
Коментари Харесай

Владо Пенев стана брюнет за Откраднат живот

Достолепните бели коси на артиста Владо Пенев останаха в историята и звездата на Народния спектакъл се разхожда в изменена визия с буйна кестенява прическа и брада.

Неочакваната промяна на някогашния длъжностен министър на културата най-вероятно няма да е трайна, защото е подбудена от присъединяване му в здравната драма „ Откраднат живот “.

Новата визия на Пенев издаде режисьорката на сериала Зорница София Попганчева, която се похвали със фотография с артиста във Facebook. Кадърът беше съпроводен от шеговит текст: „ Невероятно, само че факт! На фотоси с Младия Владо Пенев. В Откраднат живот 06 стават чудеса “. Фенове и другари пък се пошегуваха под обявата, като влязоха в дребен спор дали бъдещият шеф на болница „ Св. Кирил “ наподобява повече на младия Енгелс или на Димитър Благоев.

Това не е първият път, в който Владо Пенев трансформира изцяло визията си поради роля. Преди години той пусна сегашната си дълга коса и брада за различен сериал, в който играеше основна роля на комисар Попов - „ Под прикритие “. Освен това за последния сезон на крими поредицата, която вървеше по Българска национална телевизия той се напъна и качи цели 25 кг.

Въпреки че финалната точка на мафиотската сага от дълго време е поставена, а Владо Пенев бързо се раздели с непотребните килограми, които натрупа за облика, той резервира както косата, по този начин и брадата си. Най-вероятно обаче в този момент няма да остави кестенявия им цвят, а боядисването е било нужно, с цел да бъде разказана историята на героя му проф. Асен Цонев.

Освен Пенев, в шестия сезон на „ Откраднат живот “, който започва на 11 септември по Нова телевизия, дебютират още доста известни артисти. Лекарският екип ще добави Владо Карамазов, а Юлиян Вергов ще се завърне, дружно с екранната си брачна половинка Ана Пападопулу. Героят на Наум Шопов-младши ще мине от тима на лекарите в този на пациентите, а към младите звезди на сериала се причислява Неда Спасова, която феновете познават от българския филм „ Дамасцена “.

Източник: Montior
Снимка: Фейсбук
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР