Достигането до технологичния идеал често е за сметка на стресаВъзможностите

...
Достигането до технологичния идеал често е за сметка на стресаВъзможностите
Коментари Харесай

Какви са плюсовете и минусите на дигитализацията в образованието

Достигането до софтуерния блян постоянно е за сметка на напрежението

Възможностите на технологиите в просветителния развой са доста. Но достигането на този софтуерен блян постоянно е за сметка на напрежението, който изживяват учителите, учениците и шефовете. Това обясниха в предаването „ Социална мрежа ” по  представители на Сдружение „ Образование без раници. ”

„ В първата част на събитието коментирахме технологиите, тяхното място в класните стаи, започнахме даже от политиките, които има Европейски Съюз за умното използване на дигитализацията ”, разяснява Розалина Лъскова, шеф на Сдружение „ Образование без раници ”.

На конференцията са обсъждани съответни работещи практики и такива, които са прилагани в Европа. „ Обучителската специалност изживява най-вече техно-стрес, тъй като упованията учителите да употребяват технологиите по невероятни способи са големи от една страна. От друга страна, по време на онлайн образованието, това беше единствената специалност в международен мащаб, която беше пред екрана в жива връзка, което е доста натоварващо ”, добави Иван Господинов, учебен специалист в Сдружение „ Образование без раници ”.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР