Доставяното от Запада смъртоносно оръжие изтича“ от територията на Украйна

...
Доставяното от Запада смъртоносно оръжие изтича“ от територията на Украйна
Коментари Харесай

Лавров: Доставяно за Украйна оръжие е заминало към горещи точки в чужбина

Доставяното от Запада смъртоносно оръжие „ изтича “ от територията на Украйна в горещи точки в чужбина, съобщи съветският външен министър Сергей Лавров по време на пленарното съвещание на министрите на външните работи на Г-20, отдадено на битката с тероризма, цифровата промяна, филантропичното съдействие и понижаване на заплахите от бедствия.

Руският първи посланик посочи, че разрастването на тероризма значително е предизвикано от външната интервенция на Запада във вътрешните работи на суверенни страни.

" От 2014 година насам в Украйна се заражда ново огнище на екстремизъм. Киевският режим неудържимо се помпа с оръжие, намерено се поддържат националистически батальони, покрити от главата до петите с нацистки емблеми и татуировки, вербуват се наемници от страни от НАТО и интернационалните терористи. Съществуват доказателства за потока от смъртоносни оръжия от Украйна към горещите точки в чужбина ", съобщи министърът, чието изказване беше оповестено на уеб страницата на съветското външно министерство. /БГНЕС

Москва / Русия
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР