Доставките на Tesla Cybertruck започват след по-малко от две седмици,

...
Доставките на Tesla Cybertruck започват след по-малко от две седмици,
Коментари Харесай

Изглежда по-зле, отколкото може да си представите: Пуснаха реплика на новата Тесла на Мъск

Доставките на Tesla Cybertruck стартират след по-малко от две седмици, само че тези които не съумяват да се вредят за първите бройки от пикапа, към този момент имат решение с което да задоволят желанието си за ръбест пикап.

То идва от компанията Aitekx, която показа странна имитация с името RoboTruck, съобщи Факти.



Компанията оповестява, че пикапът е дълъг 4775-5029 мм и има легло с дължина 1859 мм. Фирмата твърди още, че при свалена междинна врата и отворена задна врата камионът може да транспортира предмети с дължина до 3 505 мм. Aitekx планува конфигурации с единична кабина и кабина за екипажа, както и модели със задвижване на задните и на всички колела. Последният ще бъде с двойно задвижване и явно ще има вид с повече мощ.

Компанията твърди, че пикапът ще може да форсира 0-96 км/ч за 3,5 секунди, а оптималната му скорост ще бъде " 260 км/ч ". Aitekx твърди още, че пробегът по EPA е до 885 км.

Цените ще стартират от 45 000 $ и ще доближат до 99 000 $ за RoboTruck 1T HyperAIX Sports Signature AWD.

Фирмата също по този начин споделя, че моделът ще се предлага с варианти като " порти с ястребови крила ", офроуд пакет, електрически похлупак на леглото и интериор с четири до шест места.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР