Доставките на нов модел ще започнат през февруари 2018 г.Promobot

...
Доставките на нов модел ще започнат през февруари 2018 г.Promobot
Коментари Харесай

Promobot обслужва клиенти в банки и магазини

Доставките на нов модел ще стартират през февруари 2018 година

Promobot v.4 идва с по-агресивен дизайн, с прибавен черен цвят

Ново потомство на робота Promobot ще дебютира на ревюто CES 2018 през януари в Лас Вегас, оповестиха от едноменния разработчик на умната машина.

Promobot v.4 идва с по-стабилна механика и електроника, нов корпус от пластмаса и въглерод, усъвършенстван програмен продукт и по-агресивен дизайн с прибавен черен цвят. Освен това роботът е станал по-подвижен – той има 7 степени на независимост на ръцете, или с две повече в сравнение с предходния модел.

„ Новите благоприятни условия и усъвършенстваните характерности на Promobot v.4 ще му разрешат да се изкачи на последващо равнище в осъществяването на тясноспециализирани задания в ритейл бранша, банковия бранш и центровете за обслужване на клиенти ”, споделят от компанияа.

Роботът е усвоил и нови функционалности по приемане на заплащания, може да поддържа разговор и да търси отговори на въпроси. Същевременно, разработчикът ще резервира цената на Promobot, с помощта на по-достъпната компонентна база. Предстои серийно произвеждане и излизане на нови пазари.
още по тематиката
Участието на Promobot на CES 2018 е стъпка към асимилиране на американския пазар. Разработчикът към този момент е получил предварителни поръчки за десетки нови роботи, включително от Съединени американски щати. Доставките ще стартират през февруари 2018 г.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР