Достатъчно справедливи, достатъчно тежки са наказанията. Така адвокатът на двамата

...
Достатъчно справедливи, достатъчно тежки са наказанията. Така адвокатът на двамата
Коментари Харесай

Адвокатът на биячите от Войводиново: Достатъчно тежки са присъдите

Достатъчно обективни, задоволително тежки са наказванията. Така юристът на двамата братя от Войводиново - Асен и Борис Пакетови, разяснява получите от тях условни присъди за това, че при започване на годината пребиха военния Валентин Димов, заяви Plovdiv24.bg.

Адвокат Красимир Баков изясни, че до съглашение с прокуратурата се стигна, откакто и двамата братя признават виновността си и се разкайват за случилото се. Те ще бъдат освободени от ареста още през днешния ден.

За породената на военния междинна телесна щета по хулигански подбуди Асен Пакетов получи три години отнемане от независимост с 5 години изпитателен период, а брат му Борис - една година отнемане от независимост с 3-годишен изпитателен период. И двамата имат избрана пробационна мярка - периодически срещи с пробационен чиновник за период от три години. Ако не съблюдават пробацията, рискуват да се явят в съда и наказванията им да станат ефикасни.

На 6 януари 2019 година, към 13,30 часа, в село Войводиново Асен и Борис Пакетови нанесли побой, посредством удари с ръце и крайници, на военния Димов. Инцидентът е зародил след отправена имитация по отношение на потърпевшия. Той управлявал лек автомобил, минал около двамата обвинени, които вървели по пътното платно и с държанието си създавали заплаха за сигурността на придвижването.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР