Неуместно е българското правителство да проявява колебание и непоследователност, в

...
Неуместно е българското правителство да проявява колебание и непоследователност, в
Коментари Харесай

Румен Радев за Сребреница: Неуместно е българското правителство да проявява колебание

Неуместно е българското държавно управление да демонстрира съмнение и променчивост, ако ние сме съавтори на една позиция за резолюция на Организация на обединените нации. В тази връзка би трябвало да се открият всички обстоятелства и условия, сподели

президентът Румен Радев по отношение на абсурда след позицията на Организация на обединените нации за геноцида в Сребреница, съобщи кореспондент на " Фокус " .

Във връзка с идната среща на върха на НАТО, той изясни: " За това кой ще съставлява страната решение по закон взема Министерският съвет. Но с всички произлизащи последици и историческа отговорност за служебния кабинет. Защото това е екзистенциална среща. На нея се взима решение за войната и мира ", добави президентът.

Относно войната в Украйна Радев сподели: " Не съм заявявал в никакъв случай, че България е взела решение за изпращане на свои войски. Нашите самозвани евроатлантици са страхливички и неспособни сами на такова решение, тъй като знаят доста добре, че ще бъдат отлъчени, отритнати от обществото ", сподели още той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР