Достатъчно силно и мощно ли е нашето Моджо“ (позитивният дух,

...
Достатъчно силно и мощно ли е нашето Моджо“ (позитивният дух,
Коментари Харесай

Самоличността: кой според вас сте вие?

Достатъчно мощно и мощно ли е нашето „ Моджо “ (позитивният дух, който носим в себе си и който излъчваме към останалите)? За да разберем това е значимо да знаем кои сме и каква е нашата идентичност. Това е и един от градивните детайли на „ Моджо “.

   



За да дефинират себе си, много хора се втурват в предишното – забележителни събития, огромни победи или мъчителни несгоди най-често изплуват в съзнанието им. Други пък разчитат на непознати свидетелства – положителни мнения от шефове или учители. Трети - се проектират в бъдещето, дефинирайки се като това, което биха желали да са, а не като това което са сега.

Как си взаимодействат нашето минало и бъдещето ни, от една страна, и това което мислим ние самите за себе си и другите за нас? Как въздейства това на нашата идентичност, слушайте в новия епизод на отличения с  „ “ с водещи  и . 

А Вашите вдъхновяващи истории от първо лице за силата и позитивизма, а за какво пък не и неуспехите, които успявате да превърнете в движеща мощ чакаме на . Вие избирате и кой ще бъде майският посетител в подкаста.



Всички епизоди на „ “ можете да откриете тук:
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР