Достъпността до даден имот в глобалната мрежа е основополагащ фактор

...
Достъпността до даден имот в глобалната мрежа е основополагащ фактор
Коментари Харесай

Решаващи фактори при избор на ваканционен имот

Достъпността до даден парцел в световната мрежа е основополагащ фактор за приемането на решение освен за 46% от клиентите решили да наемат даден парцел за почивка, само че и за 64% от притежателите, които имат намерение да го отдават чартърен. Експертите на консултантската компания Savills Research са създали анкета измежду 7800 притежатели на парцели от 10 страни с най-развит пазар на наеми на ваканционни парцели. Това са Англия, Съединени американски щати, Испания, Канада, Франция, Италия, Холандия, Португалия, Нова Зеландия и Бразилия. В допитването са взели участие и 6800 туристи от същите страни, които си провеждат ваканцията посредством онлайн резервации.

Решаваща роля е достъпът до интернет. На второ място остава скоростта на връзката. Едва 54% от респондентите отдават значимо значение на нея.

За 55% от гърците е значимо парцелът да има балкон. Това се отнася и за 25% от португалците и 19% от италианците. За американците (47%)е най-важно климатикът да работи. Британците (30%) слагат преди всичко басейна. Едва трета от французите отдават огромно значение на обслужването на паркинга.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР