Доста инфарктен мач. Браво, Цвети! Мисля, че не съм я

...
Доста инфарктен мач. Браво, Цвети! Мисля, че не съм я
Коментари Харесай

Мануела Малеева пожела успех на Цвети Пиронкова

„ Доста инфарктен мач. Браво, Цвети! Мисля, че не съм я виждала да играе толкоз хубаво. Ще бъде доста забавно против Серина Уилямс, в случай че успее да се възвърне след този тежък мач. Успех! “ , написа в персоналния си Facebook профил Мануела Малеева след извънредно напрегнатия мач на Цветана Пиронкова против Ализе Корне на осминафиналите на.

" Исках да намеря една дума, само че те са доста и не съумях да избера единствено една - феноменално, възхитително, необикновено. Това е моята оценка. Както сама тя сподели: " Изненадах себе си! " Винаги съм имала огромно почитание към Пиронкова, отнасяла съм се с удивление. Преди доста години съм й била капитан на Фед Къп. Наистина е феноменална нейната воля ", показа тенис треньорката Юлия Берберян в студиото на " Тази заран " по bTV и акцентира какъв брой мощ се изисква да се завърнеш на корта след майчинство.

" Това е едно затруднение, пред което мъжете не могат да застанат в никакъв случай. Природата е отредила на нас тази привилегия. Затова се веселя, че Цвети дава прегледен образец за тази равнопоставеност, която желаеме да реализираме сред дамите и мъжете. "

Изключително оспорваната конкуренция приключи с победа за българската тенисистка, която прави извънредно завръщане на корта след 3-годишна пауза. За Цвети това ще бъде първи четвъртфинал в Ню Йорк, като в кариерата си тя има полуфинал на „ Уимбълдън “ през 2010-а и постигане до четвъртфинал на „ Ролан Гарос “ през 2011-а и 2016-а.

След снощния триумф Пиронкова ще се изправи против Серина Уилямс. За двете това ще бъде пета среща на корта, като до момента постоянно е побеждавала Уилямс. Българската ракета демонстрира невероятна форма и хъс, тъй че с неспокойствие чакаме да забележим дали този път има късмет за победа. Стискаме й палци!

 
Мария Шарапова: " Предстои ми да подчинявам нови върхове! "

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР