Доста години минаха от развода на Николета Лозанова и Валери

...
Доста години минаха от развода на Николета Лозанова и Валери
Коментари Харесай

Просташко: Валери Божинов гръмогласно разказва в ресторант как го е правил с Николета!

Доста години минаха от развода на Николета Лозанова и Валери Божинов, а двамата не престават да се схващат отлично. Те се грижат взаимно за щерка си Никол Божинова, а плеймейтката постоянно е казвала, че са запазили другарството и уважението между тях.

Надали обаче ще й се понрави това, което сътвори Божигол тези дни, изключително, когато е бременна и чака дете от любовта си - Ники Михайлов. Е, да, Валери не се слави с необикновен разсъдък и нравственос, само че в този момент прекали.

Очевидци описаха, че преди няколко дни той е бил в столичен ресторант с приятели, на които, подпийнал, е разказвал за с*ксуалните си подвизи с НиЛо, до момента в който още са били дружно. Божинов си спомнил по какъв начин го създали в аероплан, до момента в който чакали и още бил празен, тъй като летели в бизнес класата.

" Имахме три часа да губим време и играхме на игри, ровихме из нета, говорихме си, само че по едно време ми доскуча и й крещя - дай да го създадем тук. Поисках едно одеяло и възглавница от стюардесата и й споделих, че ще поспим, а ние с Николета започнахме да се таковаме под одеялото.

Тя беше много обезпокоена и я беше позор като единствено ме питаше дали одеялото не се е разместило, а аз й споделих да се успокои. В последна сметка си свършихме работата, а и тя беше с комфортни дрешки - къса поличка ", радва се на спомените си Валери Божинов.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Николета Лозанова Ники Михайлов николета Валери Божинов НиЛо Никол Божинова самолет
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР