Доскорошният волейболист на родния шампион Хебър (Пазарджик) Симон Хирш вече

...
Доскорошният волейболист на родния шампион Хебър (Пазарджик) Симон Хирш вече
Коментари Харесай

Симон Хирш е щастлив и след Хебър! Германецът бързо си намери отбор в Италия

Доскорошният волейболист на родния първенец Хебър (Пазарджик) Симон Хирш към този момент е благополучен в Италия.

Германският диагонал, който е висок 205 сантиметра, разтрогна контракта си с отбор от Пазарджик при започване на седмицата, откакто първенците привлякоха италианския диагонал Джулио Саби.

32-годишният играч роден в Улм, бързо си откри нов тим в Италия и се чака още през днешния ден да дебютира за Тинет (Прата ди Порденоне).

Любопитно е, че малко преди да подпише с Хебър, Джулио Саби също бе спряган за ново попълнение на тима от италианската Серия А2.

Старши треньор на Тинет (Прата ди Порденоне) е бронзовият медалист с националния тим на Италия от Лондон 2012 Данте Бонифанте, а негов асистент е легендата на италианския волейбол Самуеле Папи.

Интересна детайлност е, че Бонифанте и Папи дружно са отпред и на мъжкия народен тим на Гърция.

„ Много съм благополучен за този късмет! Веднага открих, че се усещам добре в тима. За това оказа помощ доста и Данте Бонифанте, който познавам от няколко години, тъй като играхме дружно в Латина. Готов съм да се включа незабавно, тъй като пристигам непосредствено от Суперлигата на българско състезание ”, бяха първите думи на Симон Хирш като волейболист на Тинет.

“Много съм разчувствуван и нямам самообладание да мога да дам своя принос към тима. Говореха добре за средата на Прата. Току-що дойдох, само че съм към този момент е доста любопитен да се срещна с целия клуб, града и на първо място публиката ”, добави германецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР