Доскоро русото, вече чернокосото изкушение Златка, бързо направи смяна на

...
Доскоро русото, вече чернокосото изкушение Златка, бързо направи смяна на
Коментари Харесай

Развъртяха се нови слухове около Русата Златка, Благо Джизъса и бившия й Жоро

Доскоро русото, към този момент чернокосото прелъщение Златка, бързо направи промяна на терена и размени някогашния си другар ММА боеца Георги Валентинов, с серийния любовчия Благой Георгиев – Джизъса. Благо бил приютен при своята нова възлюбена, оповестява Блиц.

Още след раздялата със спортиста при започване на лятото Русата Златка му изхвърлила куфарите от вкъщи си в кв. „ Манастирски ливади ”.  Мястото на силовия състезател в леглото и сърцето на палавата пазарджиклийка към този момент е заето от игривия футболист, издадоха съседи на двойката, съгласно „ Уикенд “.

Бившият на Златка към този момент е със заменена адресна регистрация. Доскоро Жоро Валентинов се водеше на адреса на силиконовата мъжемелачка на ул. „ Лъвски хълм ” в София. Сега обаче се подвизава при негов другар, който го приютил, до момента в който старозагорецът откри заслон след разваления годеж.

Уж набожният футболист и плеймейтката сега се изживяват като най-актуалната световна двойка, а полузащитникът не стопира да демонстрира какви манджи му готви русокоската.

Суетният вид качва фотография след фотография в обществената мрежа по какъв начин новата му обичана го глези и се старае да го охранва с вкусотии. Райкова явно е решила да показва и кулинарни умения пред Благо, който напряко показва, че си облизва пръстите и се скъсва да хвали любовницата си. Въпреки че телевизионни камери уловиха влюбената двойка в къщата на татуирания ритнитопковец в Горна баня, оказа се, че гаджетата не живеят там, а в жилището на Златка.

До сладникавата история с непредвиден край се стигна, откакто плеймейтката получи предложение за брак от Георги Валентинов през март. Двамата бяха дружно близо две години. Те се сгодиха пред „ тв приемника ” по време на предаването „ Като две капки вода ”. Малко по-късно бръмчалката изневери на спортягата с Велислав Делибалтов, брата на чалгаря Борис Дали. Това стана мотив за повреждане на годежа, а сръчната Златка небрежно се метна в обятията на някогашния футболист.

Гаджосването сред Златка и Благой стана към финала на „ Като две капки вода ”, където ги сватоса фолкаджийката Алисия. Джизъса е непосредствен другар на певачката и татко на децата на най-хубавата ѝ другарка Христина Витанова.

Куриозното е, че гелосаният някогашен футболист бе непосредствен другар и на някогашния на Златка – Георги Валентинов. Двамата постоянно излизаха дружно по кръчмите, само че в последна сметка Джизъса заби нож на ММА-бияча и му открадна гаджето.

 Развъртяха се нови клюки към Русата Златка, Благо Джизъса и някогашния й Жоро

„ Ние се избираме един различен не инцидентно! Ние срещаме единствено тези, които към този момент живеят в нашето подсъзнание! ”, е единствено едно от заучените послания на русокосото прелъщение по адрес на следващия нов любим.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР