Досиетата подробно описват актове на сексуално насилие, побоища и принудително

...
Досиетата подробно описват актове на сексуално насилие, побоища и принудително
Коментари Харесай

Шон „Диди“ Комбс, обвинен в сексуално малтретиране от още две жени

Досиетата в детайли разказват актове на полово принуждение, побоища и наложително упояване, за които се твърди, че са осъществени при започване на 90-те години от Комбс, тогава режисьор на гении, уредник на празненства и изгряваща фигура в хип-хоп общността на Ню Йорк.

Една от обвинителите, Джой Дикерсън, сподели, че е била 19-годишна студентка в университета в Сиракюз, когато се съгласила да се срещне с Комбс в ресторант в Харлем през 1991 година След срещата им Комбс „ съзнателно бил замаян ”, след което я довел вкъщи и я насилил полово, съгласно документите.

Без нейно познание, Комбс е записал на видеозапис нападението и по-късно го е споделил с няколко другари в музикалната промишленост, се твърди в желае. Публичното разкритие изпрати Дикерсън в „ замърсяване “, което способства за тежка меланхолия, която я води в болничното заведение и я принуди да напусне колежа.

В настрана дело, заведено в четвъртък, неназована жена упрекна Комбс и R&B артиста Арън Хол в полово принуждение против нея и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР