Досегашният президент на КНСБ Пламен Димитров бе преизбран днес на

...
Досегашният президент на КНСБ Пламен Димитров бе преизбран днес на
Коментари Харесай

Преизбраха Пламен Димитров за президент на КНСБ

Досегашният президент на КНСБ Пламен Димитров бе избран отново през днешния ден на поста за нов 5-годишен мандат , оповестяват от пресцентъра на КНСБ. Това се случи на провелия се Девети конгрес на конфедерацията.

За негови заместници делегатите избраха Даниела Алексиева-Стоянова, Тодор Капитанов и Огнян Атанасов. Досега вицепрезиденти бяха Пламен Нанков, Чавдар Христов и доктор Иван Кокалов. Със статут на вицепрезидент като основен икономист на конфедерацията е и шефът на Института за обществени и синдикални проучвания Любослав Костов.

За ръководител на Централната контролна комисия пък бе определен Пламен Нанков . За негови заместници в ЦКК бяха избрани Райна Джагалова, Янка Такева и Валентин Вълчев.

В заключителното си слово Димитров благодари на всички сътрудници за неуморната работа и всичко, което вършат и ще продължат да вършат. Можем умерено да се назовем почтени бранители на труда в България, съобщи той.

На новия си екип мога да обещая само повече работа, с цел да може всичко това, което обсъждаме тези два дни като цели и заложени цели, да стане действителност, хората да усещат по-голяма протекция, нашата грижа за тях в всекидневието си и да имат доверие в най-големия профсъюз, най-голямата организация в България, която всички ние вършим мощна и мощна, без която страната няма да е същата. И политиците, и работодателите го знаят. Този конгрес даде явен знак за това, сподели още Димитров.

В Деветият конгрес на КНСБ взеха присъединяване на над 700 делегати от цялата страна, както и посетители от страната и чужбина.
 КНСБ: Основен приоритет е минималната заплата да стане 1700 лв.
КНСБ: Основен приоритет е минималната заплата да стане 1700 лв.

Според Пламен Димитров задачата е изцяло реалистична
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР