Досегашният главен изпълнителен директор на Би Ти Ви медия груп

...
Досегашният главен изпълнителен директор на Би Ти Ви медия груп
Коментари Харесай

"Би Ти Ви медиа груп" има нов главен изпълнителен директор

Досегашният основен изпълнителен шеф на " Би Ти Ви медия груп " - австриецът Флориан Скала, напуща поста си и на тази служба от през днешния ден е назначен чехът Мартин Швехлак, оповестиха от Би Ти Ви. При заминаването си Скала разяснява, че оставя медийната група в положителни ръце. „ Основната задача, обвързвана с моето предопределение като основен изпълнителен шеф на  " Би Ти Ви медия груп " – да подобря цялостните резултати на компанията – беше сполучливо изпълнена и аз поемам към нови провокации с огромно задоволство. Благодаря на страхотния екип за всичко, което постигнахме дружно и съм благополучен, че оставям компанията в положителни ръце “.

Както " Сега " писа, през есента Би Ти Ви и останалите канали, радиа и уеб сайтове от медийната група бяха добити от компанията PPF, принадлежаща на чешкия предприемач Петр Келнер. Неговият съотечественик Мартин Швехлак работи от 1993 година насам в печатни, радио, в цифрови медии и в малките екрани в Чехия, като е работил като редактор, основен редактор и на други мениджърски позиции.  В края на 90-те Швехлак е редактор и зам.-главен редактор на най-четения чешки ежедневник BLESK. След това той основава чешката осведомителна организация Mediafax, като ръководи екип от 150 души. От 2013 до 2018 година Мартин Швехлак е шеф вести, проверяваща публицистика и спорт в чешката TV Nova. При договорката Петр Келнер закупи и водещата чешка частна телевизия.  

През последната година Швехлак работи като съветник на PPF, като проучва и следи новините, форматите, наличието и цифровите канали във всички пазари, на който участва компанията-собственик на медиите - съдебномедицинска експертиза.  Целта му в Би Ти Ви ще е " да модернизира, влее сила и усъвършенства представянето на цялото програмно наличие, формати и цифрови канали ", оповестяват от малкия екран.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР