Досадният и претенциозен купешки израз фалшиви новини обикновено се използва

...
Досадният и претенциозен купешки израз фалшиви новини обикновено се използва
Коментари Харесай

Фалшивите новини, едрият капитал и Бил Гейтс - на кого да вярваме?

Досадният и придирчив купешки израз " подправени вести " нормално се употребява като аргументационна бухалка, целяща да потвърди несъстоятелността на съперника. Понякога лъжецът е избран геополитически зложелател, а в други случаи - нагъл опозиционер. Борецът с въпросната погрешна информация пък наложително е ръководещо държавно управление, огромна филантропска организация или казионните медии. Тук изключение не може да има!
Когато ви кажат, че сирийското държавно управление прави геноцид над личния си народ - това е принцип. Дали първоизточникът на информацията е терористична организация, която се бори за определяне на джихад - няма значение. Щом е в " верните медии " - значи е истина.
Когато Бил Гейтс насочи вниманието си към фармацевтичната промишленост, незабавно се оформят двата лагера. Първият вижда в него олицетворението на международното зло, насочва всевъзможни обвинявания и си показва скрито общество, което се събира и с демонски обреди обмисля по какъв начин да изтреби човешкия жанр. Възползвайки се от грешките и недоказуемите изказвания на първата група, втората жигосва " подправените вести ", афишира Бил Гейтс за човеколюбец и аристократ с най-голям ранг и завършва въпроса, окачествявайки всяка обвързвана доктрина като интрига.
Истината, както нормално, наподобява сред редовете. Фармацевтичната промишленост наподобява като отличен източник на облаги. Дали с цел да се реализира оптимално облагодетелстване, се употребяват средства за първичното разболяване на хора? Можем да предположим, че има интерес за това, само че не и да го твърдим. Защото ще попаднем в клопката на подправените вести. Същото важи и за влизането на Бил Гейтс през парадния вход на промишлеността.
Изключение не прави и отразяването на новия ковид. Можем да задаваме въпроси за надеждността на тестванията, за неналичието на аутопсии измежду умрелите и за множеството спорни тези и предсказания, само че не и да отхвърляме изказванията на държавните управления. За да не навлезем в полето на " подправените вести ", които по този начин настойчиво в нашата страна желаят да преборят посредством нов закон.
Какво е това животно " подправена новинa " ще се взема решение съгласно преценката на назначаваното от ръководещите управление на КЗЛД - в случай че мине настояването на Вътрешна македонска революционна организация. Това най-малко към този момент не се обрисува по този начин, само че посоката е ясна. Всеки самичък може да реши какво значи това.
И до момента в който болшинството обеднява, едрият капитал продължава да натрупа благосъстояния. Често това се случва изцяло законно,  а даже и да не е, има ли кой да потърси сметка? Когато съдникът са силата и парите, останалото няма значение. И както една мъдра легенда ни учи - тежко му на агнето, в случай че вълкът реши, че му мъти водата.
Автор: Тодор Беленски
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР