Досъдебното производство, свързано със снимките на чекмедже с евробанкноти и

...
Досъдебното производство, свързано със снимките на чекмедже с евробанкноти и
Коментари Харесай

Иван Гешев: Досъдебното производство за чекмеджетата с евро и кюлчета е прекратено

Досъдебното произвеждане, обвързвано със фотосите на чекмедже с евробанкноти и златни кюлчета, за които се твърди, че са от спалнята на някогашния министър председател Бойко Борисов, е прекъснато. Това е удостоверил пред Българска национална телевизия основният прокурор Иван Гешев.

" Наказателното произвеждане е прекъснато на 10 май, като към този миг основен прокурор беше Борислав Сарафов, аз се намирах в Съединените щати, във Вашингтон. Делото е на специфичен контрол. Дадени са инструкции за осъществяване на длъжностен надзор върху постановлението от Върховна касационна прокуратура. Това срутва мита за всемогъщия и мощен основен прокурор ", уточни Гешев пред Българска национална телевизия.

Апелативната прокуратура в София ревизира по какъв начин е прекъснато делото, посочи основният прокурор и означи, че не е знаел за прекратяването на досъдебното произвеждане, като схванал за това от медийна обява тази заран. По думите му, няма законова наредба, която да задължава основният прокурор да бъде известен. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР