Дори най-спокойният човек в дадена ситуация може да изпадне в

...
Дори най-спокойният човек в дадена ситуация може да изпадне в
Коментари Харесай

Това са най-истеричните зодии

Дори най-спокойният човек в дадена обстановка може да изпадне в нервност. Но има три знака в зодиака, които са прекомерно истерични и непрекъснато живеят в неодобрение. Ето кои са те.

Рак

През по-голямата част от живота си Раците изпитват неодобрение. Вместо черупка те носят товар от недоволства, които се натрупат. Представителите на този знак постоянно се оказват провокатори на разногласия и не крият, че изпитват наслаждение от това. Те са доста страхливи. Често се вършат на щастливи и волеви хора. Но в реалност са просто слаби и уязвими същества, които обезверено се нуждаят от обич.

Дева

Девата справедливо печели сребърен орден в класацията на най-истеричните знаци на зодиака. Представителите на този знак са нацупени песимисти, чиято цел е да тормозят и тормозят хората към себе си с дреболии.

Комуникацията с тях се трансформира в непрестанен поток от искания, рецензии и упреци. Девите могат да дисбалансират всеки, даже и най-спокойния човек. Те са изкусни майстори на интриги, кавги и злословия, тъй че е по-добре да не се карате с тях. Разгневените Деви изтезават враговете си, до момента в който стартират да молят за благосклонност.

Козирог

Козирозите са същински деспоти. Те просто не могат да се схванат умерено с хората. Жаждата им за популярност и владичество над другите ги прави в действителност студени и жестоки. Те не познават възприятието на самоирония и всяка остра смешка за тях е причина за изпадане в нервност. Представителите на този знак не блестят с осведоменост, само че откровено считат всички хора за глупави и недалновидни. Това е може би единственият случай в астрологията, в който мегаломанията и ниското самочувствие се съчетават в един знак, написа actualno.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР