Дори Индиана Джоунс не е неуязвим за синини и натъртвания. Звездата

...
Дори Индиана Джоунс не е неуязвим за синини и натъртвания. Звездата
Коментари Харесай

Харисън Форд се контузи докато снимаше „Индиана Джоунс 5“

Дори Индиана Джоунс не е невредим за синини и натъртвания. Звездата Харисън Форд получи контузия на рамото на снимачната площадка на „ Индиана Джоунс 5 “, която налага актьорът да приключи фотосите, докато се оправи. Междувременно режисьорът Джеймс Манголд ще продължи да снима без Форд, заяви Variety.

  " По време ня репетициите за екшън сцена Харисън Форд получи пострадване на рамото ", разгласи  говорител на „ Дисни “. „ Предстои да се избере подобаващия курс на лекуване, като през това време фотосите ке продължат и, в случай че се наложи, през идващите седмици снимачният график ще бъде обновен.

Това не е първата травма на Форд по време на фотоси, само че предходните пъти е бил по-млад. Засега степента на нараняването му е незнайна. Получавал е сериозна травма в гърба до момента в който правеше  „ Индиана Джоунс и Храмът на обречените “ и претърпя контузия на крайници в „ Междузвездни войни: Силата се пробужда “.

Снимачният интервал на „ Индиана Джоунс 5 “ започна по-рано този месец във Англия. Обявените подробности не са доста. Редом със 78-годишният Форд, който се  превъплъщава за пети път в емблематичната си роля на археолога с федора и бич, участват Фийби Уолър-Бридж и Мадс Микелсен.

 „ Индиана Джоунс 5 ″ се забави няколко пъти и понастоящем е планувано да дебютира в кината на 29 юли 2022 година Това са съвсем 15 години след последния филм за героя,„ Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп “от 2008 година и повече от  четири десетилетия след първата му поява в „ Похитителите на изчезналия кивот “ от 1981 година

 Първоначално режисьор трябваше да е отново Стивън Спилбърг, както и на предходните 4 филма от поредицата. Но той отстъпи мястото си на Манголд, който е правил  " Форд против Ферари " и " Логан ", през 2020 година Очаква се Спилбърг да остане като продуцент, до момента в който Джордж Лукас, който е съавтор на Индиана Джоунс със Спилбърг, този път няма официално присъединяване в „ Инди 5 “.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР