Дори и само чифт изящни обеци може да се окаже

...
Дори и само чифт изящни обеци може да се окаже
Коментари Харесай

5 тенденции при бижутата, на които няма да устоим този сезон

Дори и единствено чифт изящни обеци може да се окаже разковничето към стилния тоалет, който желаеме да реализираме всеки ден. Тази седмица сме на и при този вид стайлинг бижутата могат да изиграят значима роля, правейки го малко по-отличителен. Но защото последователно се приготвяме за лятото, можем да си позволим да бъдем малко по-смели в избора на аксесоари. На кои трендове обаче няма да устоим?

Ако би трябвало да избираме обеци, то сигурно се насочваме към халките. Те могат да бъдат по-малки, само че по-дебели, по-фини, само че по-големи като размер или пък да включват в себе си обръщение, напомняйки на моделите, които носеха r’n’b звездите от 2000 година. Този вид бижута дават добър контрастност при един по-семпъл тоалет и допълват съвършено по-смелите и цветни облекла.
 София осъмна с блокади, напрежение и ужас 18 май 2022 | София осъмна с блокади и напрежение по основни кръстовища в натоварения утринен пиков час. Изнервени жители...

Вероятно сте забелязали, че най-малко от няколко сезона веригите не излизат от мода. Е, можем да ви кажем, че те остават измежду топтенденциите, а ние сигурно харесваме по-макси разновидностите, които незабавно се открояват върху бял топ или. Веригите са страховит акцент и при по-отворено деколте.

Ако обаче харесвате повече фините огърлици, незабавно ви споделяме, че трендът с натрупването на няколко такива остава настоящ. Добрата вест е, че можете да комбинирате разнообразни по жанр или величина огърлици. Например перли в комбиниране с най-малко 2-3 фини верижки в златисто или сребристо. Чокърите също са към момента в играта, които са съвършени точно за подобен вид утайване.

Цветните бижута в жанр 90-те също ще носим това лято. И в случай че колиетата ви се костват с прекомерно тийн вайб, то си вземете най-малко един или два от тези огромни цветни пръстени, които подхождат даже и на най-изискания. Те са подобаващи и когато за празненство обичаме да носим по няколко пръстена вкупом.

Веригата за очила също е аксесоарът, който можете да носите като украшение. От няколко години това е мини тренд, който си заслужава да се опитва. Освен че няма да се тормозим, че ще загубим очилата си, ще можем да сменяме верижките и всякога да имаме нещо характерно във визията си. Още един метод да заблестим под яркото слънце през идващите месеци.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР