Дори и най-запалените по фитнес хора губят мотивация някои дни

...
Дори и най-запалените по фитнес хора губят мотивация някои дни
Коментари Харесай

Ето как всяка зодия се оправдава при пропускане на тренировка

Дори и най-запалените по фитнес хора губят мотивация някои дни и нормално си измислят извинения да пропуснат тренировката. Извиненията могат да бъдат от всевъзможен вид.
Оказва се обаче, че зодията също въздейства на това по какъв начин един човек се измъква. И до момента в който мъжете доста повече се стимулират да посетят фитнес залата, дамите доста по-лесно си намират оправдания. Ето какво споделят другите зодиакални знаци, когато не им се върви на фитнес:

Овен
„ Не мога да намеря точните извършения за мен, а и треньора ми за нищо не става. Изобщо не ме стимулира и нямам никакво предпочитание да упражнявам.`` Те много постоянно упрекват другите и в никакъв случай не биха признали, че просто ги мързи.

Телец
“Точно си купих нова рокличка, мисля да изляза с нея някъде. За тренировки има време, няма да е през днешния ден.`` Те са много суетни и биха изпуснали подготовка, с цел да клюкарстват с приятелките си и да им покажат новите си придобивки.

Близнаци
„ Точно през днешния ден въобще не съм в въодушевление, имам много персонални проблеми и мисля да се видя с едни приятелки “. Предствителките на зодия Близнаци биха предпочели да се разходят някъде, вместо да губят времето си
във фитнеса.

Рак
„ Трябва да си почистя стаята, да пусна прането и да подредя шкафовете, нямам ненужно време, което да извозвам във фитнеса. “ Те са домошари и несъмнено избират да чистят пред това да вървят на фитнес.

Лъв
“Не мисля, че нуждая се от някакви усъвършенствания. Изглеждам съвършено и без да упражнявам с часове и да се омаломощавам. Предпочитам да поспя.” Без съмнение ще отговорят по този метод, тъй като са доста самовлюбени.

Дева
„ Как може да ходите по тези фитнеси, там мирише извънредно неприятно на пот и е толкоз мръсно. След последния път няма да стъпя повече там!`` Те доста ненавиждат мърсотията и фитнесите постоянно ги отблъскват.

Везни
„ Не би трябвало да си претрупвам тялото, доста е нежно. Когато упражнявам то е с напрежение и несъмнено не се усещам добре. “ Представителите на зодия Везни биха се оправдали по този метод, тъй като те постоянно са много изискани и за тях фитнеса е нещо ненужно.

Скорпион
„ Инструктора ми е прекомерно остарял, по-скоро ще опитвам някой различен път с нов. Този нищо не схваща и не може да ме стимулира. “ Те постоянно търсят игра и са изцяло способни да опитат с фитнес инструктора си.

Стрелец
„ А това, че вървя пешком на работа не се ли брои за подготовка? “ Те са много мързеливи от време на време и, в случай че са вървели малко повече пешком в днешния ден, не биха отишли на фитнес, за тях това е преуморяване.

Водолей
„ Днес ще е пълнолуние и въобще не е потребно да се върви на фитнес и да се натоварва тялото.” Представителките на зодия Водолей са много странни и изобретателни и даже имат вяра в сходни неща.

Риби
„ Утре ходя на опера и би трябвало да имам задоволително сила да се насладя на прелестните мелодии.`` Представителките на тази зодия са доста одухотворени и рядко биха отишли на фитнес.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР