Дори и най-големият шопинг маниак може да изпадне в предстартова

...
Дори и най-големият шопинг маниак може да изпадне в предстартова
Коментари Харесай

Пет съвета за бърз и лесен коледен шопинг

Дори и най-големият шопинг фанатик може да изпадне в предстартова коледна тресчица в най-щурия лов за дарове през годината. Едно е да търсиш находки по време на понижения за личния си дрешник, само че напълно друго – да намериш n на брой неща, които да се харесат на най-любимите ни хора. Ясно е, че постоянно ще има някой супер благополучен и някой скрито неудовлетворен, само че се успокояваме с олимпийския принцип – значимо е присъединяване. Ще се опитам с няколко съвета да ви улесня в коледния шопинг, тъй като от време на време той може да бъде и наслаждение.

Направете си лист

Защото умните хора си записват. Ако нямате лист с хората, на които би трябвало да купите подарък, има огромна възможност да пропуснете някого и постоянно това да е един от най-близките ви хора. Това може би е най-лесният метод да сложите ред в паниката, изключително в случай че описът се окаже прекомерно дълъг – детето, което се връща от чужбина, мама, баща, баба, вуйна, чичо, братовчедката от Пловдив, най-хубавата другарка... и да, несъмнено, обичаният мъж. Освен в случай че с него към този момент не сте създали взаимно прагматични решения и подаръците са ясни. Изброяването на имената може да допълните с хрумвания, които към този момент са ви хрумнали за някои от тях.

Набележете си главните местоположения

Дори и в най-студените дни аз бих се пуснала из потайностите на града, където са се сгушили уютни магазинчета с същински съкровища. Защото обичам тези дребни дарове, които имат своето особено обръщение. Но от време на време времето не стига, в действителност май в никакъв случай не стига, по тази причина в ерата на моловете е елементарно на няколко квадратни метра да откриете фешън, козметични и интериорни находки. Доста практично решение и ще ви отнеме не повече от ден. Но не изчаквайте последния миг, тъй като тълпите в навечерието на Коледа могат да трансфорат всеки опит за извършване на покупки в призрачен сън.

Намерете си компания

Споделеното благополучие постоянно е по-сладко, а какво по-хубаво от един съботен ден с другарка, с която сте се впуснали на шопинг, било то и коледен? Поне ще има с кого да се посъветвате, в случай че имате съмнения или нямате никаква концепция какво да подарите и тази година на свекървата. Между обособените преходи из магазините можете да си дадете отмора за обяд, за следобедно капучино и шоколадова торта (все отново имате потребност от сила, шопингът от време на време може да се равни на час във фитнес залата), а в края на деня, когато покупките са направени, да изпиете по чаша вино за сполучливото коледно извършване на покупки.

Плащайте с кредитна карта

Отдавна съм отвикнала да нося огромни портмонета, както и да имам прекалено много кеш у себе си. А от време на време си провеждам коледния шопинг тъкмо преди заплата, прочувствено и импулсивно, тъкмо по женски. За такива случаи постоянно имам у себе си кредитна карта. С нея мога да се изплащам на всички места, а даже няма потребност да нося портмоне. Опитайте! Поне дамската ви чанта да бъде в мини и комфортни размери поради количеството торби, които ще би трябвало да понесете със себе си. Тази година Коледата ще е още по-специална с кредитна карта Visa, тъй като с всяко заплащане всеки ден до 31 декември 2018 г. трима печелят по 500 лева, а след края на промоцията петима могат да завоюват по 2000 лева И това, до момента в който търсите изненади за най-любимите си хора. Как да се включите в промоцията, прочетете.

Пазарувайте онлайн

С кредитна карта Visa можете да пазарувате и онлайн. В динамичното ни всекидневие от време на време това се оказва единственият вероятен метод, а постоянно и по-предпочитаният. Спестява ни опашките, тълпите, паниката в моловете и разходките в студа, когато можем да си останем на топло вкъщи измежду уюта на ароматни свещи, чаша парещ шоколад и обичаната книга.

Е, девойки, време е да пуснете коледния шопинг дух от бутилката!

С поддръжката на Visa

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР