Дори и на 57-годишна възраст Елизабет Хърли впечатлява с невероятна

...
Дори и на 57-годишна възраст Елизабет Хърли впечатлява с невероятна
Коментари Харесай

Голият Свети Валентин на Елизабет Хърли

Дори и на 57-годишна възраст Елизабет Хърли впечатлява с невероятна визия. Актрисата, за която времето като че ли е спряло, продължава да наподобява все по този начин зашеметяващо. И самата тя очевидно си дава сметка за това.

Затова и постоянно разгласява фотоси в Instagram с много нищожно облекло, а от време на време и без такова. Последната е единствено отпреди два дни. На нея звездата театралничи в леглото гола, прикрила интимните си елементи с нещо като плюшена възглавница. " Честит Свети Валентин ", написа Хърли под фрагмента.

Актрисата, която е и някогашен супермодел, знае по какъв начин най-добре да застане пред камерата. Затова тя е заела предизвикателна поза в леглото, която идеално акцентира страхотната ѝ фигура. Красивата визия е допълнена от свободно спуснатата коса и лек грим. И резултатът е - фотография, на която може единствено да се възхитим.

Преди няколко дни актрисата показа малко видео с фрагмент от фолма " Остин Пауърс ", с което отдава респект на музиканта и създател на песни Бърт Бахарак, който умря неотдавна на 94-годишна възраст. Той стои зад огромната част от музиката на кино лентата и даже има къса роля в него.

Малко преди този момент актрисата зарадва почитателите си с нова порция фотоси по бански, като за следващ път показва, че една жена може да наподобява необикновено, даже и на 50+.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР