Дори и като татко на новородени близначета Ути Бъчваров не

...
Дори и като татко на новородени близначета Ути Бъчваров не
Коментари Харесай

Даже и като татко на новородени бебета Ути не спира да пътува, отиде в Момчиловци и...

Дори и като баща на новородени близначета Ути Бъчваров не стопира с изявите си из цялата страна. Момчиловски кебап с телешко месо и боб сготви Ути Бъчваров в Момчиловци.
Традиционният специалитет е подготвен особено за гостите на Фестивала на киселото мляко в родопското село, а известният готвач кръсти ястието Момчиловски кебап, който отлично се комбинира с вкусното кисело мляко. В кебапа, от който ще излязат към 500 порции, са вложени 70 кг. обезкостено телешко месо, 15 кг. боб, чувал моркови, чувал лук, целина и джоджен.

Любимият на всички готвач от екрана запретна ръкави от зори, защото за приготвянето на вкусната манджа са нужни минимум 5 часа. Паралелно с приготвянето на вкусната манджа се организира и конкурс за кулинарни специалитети.

Наградата за най-вкусно ядене завоюва Катя Мандова, която подготви качамак с масло и сирене и родопски чеп.

Цветка Радкова пък бе отличена в конкуренцията за обичайно ядене. Тя показа плодов щрудел, съпроводен със млечен сос с мед, арония и орехи.

Наградата за най-добре изглеждащо ядене отиде при Иванка Шукерова за нейния чийз кейк, изработен във формата на сърце. Присъдена бе и специфична премия на ученичката Елена Кировска, която сама е приготвила съвършен крем карамел.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР