Дори и да не гледате телевизия, няма как да не

...
Дори и да не гледате телевизия, няма как да не
Коментари Харесай

Рекламата, която спечели цяла България


Дори и да не гледате телевизия, няма по какъв начин да не сте гледали новата реклама на “Фантастико ” или да не сте чули отнякъде да звучи песента “Изоставен ”, включена в нея. Петдесет и седем секундният видеоклип се трансформира във вайръл безусловно за един ден и без подозрение завоюва доста нови клиенти на веригата магазини.

Когато нещо е положително, то просто е положително и това се усеща от всички. Кампанията, която рекламна организация Human основава за “Фантастико ” във връзка празника Св. Валентин, е отличен образец за съвършена маркетингова тактика, направена с нюх и схващане потребностите на клиентите. На пръв взор простата формула е работеща, тъй като приказва на езика на хората и се свързва непосредствено със сърцата им. Всеки е имал миг, когато се е чувствал зарязан. Всеки е бил като непознат измежду свои. Всеки е е чакал и се е надявал да бъде открит от точния човек.



Свети Валентин може да бъде много тежък ден за самотните хора и постоянно те се усещат още по-изоставени и подценени на празника. Тази реклама е за всички самотни хора, които стоят на щанда с ориз като буркан с грах и чакат своя човек. Това е простоват, само че доста сполучлив метод да кажеш на хората “рано или късно всеки намира своя човек ”. Посланието е предадено по необикновено изобретателен и изкусен метод, който неизбежно трогва.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР