Дори днес повече от 50 000 са прескочили столетния рубеж,

...
Дори днес повече от 50 000 са прескочили столетния рубеж,
Коментари Харесай

Защо японците живеят най-дълго?

Дори през днешния ден повече от 50 000 са прескочили столетния рубеж, а след 15 години столетниците в Япония ще бъдат повече от милион души. С такова постижение по дълготрайност на живота и неговото качество не може да се похвали никоя друга страна.

Някой ще изрази съмнение, че тайната на дълголетието им е в това, че ядат сурова риба и водорасли. И няма да е прав. В света има доста страни, изключително тези разположение на беговете на топлите океани, където локалните от заран до вечера ядат морски блага, плодове и зеленчуци, а живеят два пъти по-малко.

Тайната на дълголетието се крие в това, че японците са единственият народ на Земята, който при другарство не гледа да скапе настроението на своя събеседник. Да се откри по-позитивна страна в света е невероятно. Затова и виждаме същинско икономическо знамение, въпреки те да нямат земя, няма къде да сеят ориз и строя градове, нямат и никакви естествени благосъстояния. Но пък са измежду най-богатите страни в света.

Защо ви описваме всичко това? Работата е там, че секретът за триумф на цялата страна се заключава в това, че японците са едни от първите, научили се да управляват своите мисли. Разбирайки прелестно, че отрицателните мисли убиват освен настроението на събеседника, само че и неговото здраве, и неговото бъдеще.

Това било направено по натурален път, тъй като всеки един от тях в учебно заведение, у дома, на работа управлява своите мисли и не дава отрицателните мисли да съсипят живота и бъдещето на другите. За страдание, в множеството други страни не схващат, че мислите са семена, от които израства тяхното бъдеще, бъдещето на техните деца, бъдещето на техните компании, бъдещето на техните страни.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР