ДОРЪКОВОДСТВАТА, ПРЕПОДАВАТЕЛИТЕ ИУЧЕНИЦИТЕ В ДЪРЖАВНИТЕ И ОБЩИНСКИТЕСПОРТНИ УЧИЛИЩА В БЪЛГАРИЯУВАЖАЕМИ

...
ДОРЪКОВОДСТВАТА, ПРЕПОДАВАТЕЛИТЕ ИУЧЕНИЦИТЕ В ДЪРЖАВНИТЕ И ОБЩИНСКИТЕСПОРТНИ УЧИЛИЩА В БЪЛГАРИЯУВАЖАЕМИ
Коментари Харесай

Приветствие на министър Лечева по повод откриването на новата учебна година в спортните училища

ДО
РЪКОВОДСТВАТА, ПРЕПОДАВАТЕЛИТЕ И
УЧЕНИЦИТЕ В ДЪРЖАВНИТЕ И ОБЩИНСКИТЕ
СПОРТНИ УЧИЛИЩА В БЪЛГАРИЯ

УВАЖАЕМИ РЪКОВОДСТВА НА СПОРТНИТЕ УЧИЛИЩА,
СКЪПИ ПРЕПОДАВАТЕЛИ И УЧЕНИЦИ,

За мен е наслаждение и наслада да Ви поздравя във връзка откриването на новата образователна 2022/2023 година!

Всяко начало ражда нови фантазии и упоритости. Убедена съм, че прекрачвате прага на Вашето учебно заведение с вярата, че ще срещнете другари и ще откриете нови благоприятни условия за развиване, рационализиране, придобиване на познания и реализиране на Вашите цели в образователния развой и в спорта.

Скъпи възпитаници, бъдете упорити в тренировките и в учението и следвайте фантазиите си! Вярвам, че сте стимулирани да сте всеотдайни, с цел да постигате триумфите на Вашите прародители. Със своя гений и упоритости Вие имате шанса да представяте в бъдеще сполучливо България на огромни международни спортни сцени и аз имам вяра във Вашите благоприятни условия. Бъдете здрави и сполучливи младежи, почтени за дълбоките обичаи и триумфите на българската спортна школа!

На добър час на всички възпитаници, които през днешния ден за първи път прекрачват учебния предел на Вашите учебни заведения! Поздравявам Ви за избора да учите и да се развивате в спортно учебно заведение!

Уважаеми преподаватели, през годините Вие работите сполучливо за основаване на конкурентна среда в спортните учебни заведения за развиване на спортния гений, за рационализиране и изява на учениците и обезпечаване на поддръжка за тяхната професионална и личностна реализация. Бъдете здрави и все по този начин сполучливи в сложната Ви специалност, с цел да дарявате познания, опит и мъдрост на Вашите ученици и да сте задоволени от техните спортни достижения! Вярвам в нашето сполучливо партньорство, с цел да развиваме дружно спорта в България!

На всички поисквам здрава, сполучлива и ползотворна образователна година!

На добър час!

ВЕСЕЛА ЛЕЧЕВА,
МИНИСТЪР НА МЛАДЕЖТА И СПОРТА
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР