Донев: Извадихме държавата от режима на пауза. Служебното правителство заслужено

...
Донев: Извадихме държавата от режима на пауза. Служебното правителство заслужено
Коментари Харесай

Донев: Извадихме държавата от режима на пауза


Донев: Извадихме страната от режима на пауза. Служебното държавно управление справедливо си завоюва оценката на държавно управление на действието, счита министър председателят.

Продължаваме работата ни по един от главните цели, които си сложи служебното държавно управление още от първия ден от встъпване на пълномощията си.
Това е подготовката на проектозаконите,
които са свързани с Плана за възобновяване и резистентност. Подготвили сме съвсем целия пакет със законопроекти, свързани с второто заплащане по Плана, през днешния ден следва да разгледаме още два плана – Закон за изменение и допълнение на Закона за правната помощ и Закона за изменение и допълнение на Закона за биологичното многообразие.
Законопроектите зависят от избора на
ръководител на Народното събрание. Това съобщи премиерът Гълъб Донев преди началото на постоянното съвещание на Министерския съвет.



„ Без подозрение навременното пускане на бюджетната процедура е от първостепенна значимост “, съобщи той.

„ Служебното държавно управление справедливо
си завоюва оценката на държавно управление на действието
 – това е оценка и от вътрешните, и от интернационалните сътрудници “, съобщи Донев. По думите му, те са съумели да извадят страната от „ режима на пауза “ за малко време.

„ Ще напомня, че не си позволихме да губим нито секунда в политически игри. Хората желаят да живеят в добре уредена страна,
а не да бъдат фенове на политически театър “,
разяснява още служебният министър председател. И добави, че резултатите от изборите го потвърждават, не единствено с изборната интензивност, само че и с рекордният брой дали своят вот с опцията „ Не поддържам никого “.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР