Борусия Дортмунд използва публикация на ПСЖ отпреди четири години, за

...
Борусия Дортмунд използва публикация на ПСЖ отпреди четири години, за
Коментари Харесай

Дортмунд безмилостно се подиграва с публикация на ПСЖ в социалните медии отпреди четири години след победата в Шампионската лига

Борусия Дортмунд употребява обява на ПСЖ отпреди четири години, с цел да се подиграе на френската страна, откакто ги изхвърли от Шампионската лига.

Германците бяха огромни новобранци на полуфиналите и след успеха си с 1-0 в първия мач съумяха да поддържат това с победа със същия резултат в Париж. Това значи, че те ще продължат на Уембли, с цел да играят или с Реал Мадрид, или с Байерн Мюнхен на финала.

Дортмунд, който мина през групата на гибелта, се изправи против ПСЖ на 1/8-финалите на Шампионската лига през 2020 година и беше надвит през двата мача. Те завоюваха с 2-1 на своя терен, като Ерлинг Хааланд сграбчи скоба и провежда своето емблематично тържество.

Обратно във Франция, ПСЖ съумя да победи немския тим, спечелвайки с 2-0 вечерта и с общ резултат 3-2, преди целият тим да се подиграе на Халанд и Дортмунд, като имитира празнуването му. Страната от Бундеслигата преразгледа тази обява, като я цитира в Twitter дружно с надписа: „ Вкусът...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР