Найджъл Хавърс показва, че е фен на облеклото в ранчото,

...
Найджъл Хавърс показва, че е фен на облеклото в ранчото,
Коментари Харесай

Найджъл Хавърс получава ролята на „Тази сутрин“, тъй като шефовете на ITV го наблюдават за още предавания

Найджъл Хавърс демонстрира, че е почитател на облеклото в ранчото, като сменя нормалния си грациозен външен тип с каубойска шапка и ботуши.

Актьорът е водещ на особено пътешестване в две елементи за „ Тази заран “ на ITV – и в сряда феновете ще видят по какъв начин 72-годишният се насочва към Нешвил, Съединени американски щати. Докато е в „ Музикален град “, Найджъл посещава местата, които са били домакини на най-големите звезди на кънтри музиката в света, пробва фамозното люто пиле в Нешвил и опитва малко уиски от Тенеси.

Източник, непосредствен до шоуто, сподели: „ Това беше нещо малко по-различно за Найджъл и той обожаваше това пътешестване и срещата с локалните. Той не скри, като сподели, че това е обичаното му място в Америка и няма самообладание да показа опита си със феновете. Ако „ Найджъл в Нешвил “ върви добре, шефовете на ITV имат предпочитание да подредят звездата за още обиколки по света.

Найджъл, който беше номиниран за BAFTA за кино лентата „ Огнени колесници “ от 1981 година, се появи за първи път в „ Тази заран “ през 2018 година Той спече...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР