Доналд Тръмп преживя жесток удар. Милиардерът наистина не очакваше подобно

...
Доналд Тръмп преживя жесток удар. Милиардерът наистина не очакваше подобно
Коментари Харесай

Жесток удар за Доналд Тръмп! Милиардерът не очакваше подобно нещо от най-близките си (Подробности)

Доналд Тръмп претърпя нечовечен удар. Милиардерът в действителност не очакваше сходно от най-близките си хора. В момента той се съвзема от случилото се, само че съгласно осведомени мъчно претърпява това, което му се е случило.

Както е известно, преди няколко месеца умря първата му брачна половинка Ивана Тръмп, като събитията към гибелта й са към момента обект на спекулации. На погребението се появи цялата фамилия Тръмп, отпред с Мелания и някогашния президент на Съединени американски щати.

 

Президентът беше сломен, само че му се наложи да се вземе в ръце и да преживее случилото се. Децата му също се оправиха със загубата, колкото и сложна да беше и продължиха напред. Досега.

По последна информация Тръмп е в действителност срутен откакто отвориха наследството на някогашната му брачна половинка. Ивана, която притежаваше компания за десетки милиони е оставила някогашния си брачен партньор без безусловно нищо. На свои чиновници тя е завещала жилища и пари на стойност няколко милиона, а останалата част от положението си е разделила сред децата си - Иванка получава нейната компания, а синовете й Ерик и Доналд - младши си разделят по 34 милиона $.

" Тръмп още веднъж загуби. Ивана го остави без нищо този път. Тя беше до него, когато основа империята си и беше на върха. След това обаче той я изостави поради Марла Мейпълс и Мелания. И тя в никакъв случай не му елементарни ",  споделят другари на Тръмп. Самият експрезидент е отрекъл да има проблеми с някогашната си брачна половинка. Ивана нееднократно е казвала, че може да му позвъни когато и да е и да го види постоянно, когато желае, само че не желае да основава неудобства за Мелания. Въпреки това, двете в никакъв случай не са били виждани дружно или в другарски връзки между тях. 

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР