Доналд Тръмп и съпругата му Мелания напуснаха Белия дом няколко

...
Доналд Тръмп и съпругата му Мелания напуснаха Белия дом няколко
Коментари Харесай

Доналд и Мелания Тръмп напуснаха Белия дом /снимки и видео/

Доналд Тръмп и брачната половинка му Мелания напуснаха Белия дом няколко часа преди церемонията по полагане на клетва от Джо Байдън.
Действащият президент на Съединени американски щати, републиканецът Доналд Тръмп и брачната половинка му Мелания напущат Белия дом в 8 часа сутринта локално време и ще летят до имението си Мар-а- Лаго във Флорида, пропускайки церемонията във Вашингтон.
Президентът Тръмп дойде в Обединената база Андрюс за последната си гала за прощаване, той е забелязан обществено за пръв път от повече от седмица. Очаква се той да се елементарни с къса тирада, преди да потегли на последния си президентски полет до Палм Бийч.
Тълпата скандира „ ние те обичаме “ и Тръмп отговори „ и ние ви обичаме! И го споделям от сърце “.
"Невероятни четири години, постигнахме доста дружно ", сподели той. Мелания Тръмп сподели, че да бъде първа дама "беше най-голямата ми чест, благодаря за вашата обич и поддръжка. Бог да ви благослови всички! "
Тръмп направи преглед на своите достижения, измежду които и основаването на ваксина против ковид (който той още веднъж назова "китайския вирус ") "за 9 месеца, вместо за 10 години, за 5 години ". Той добави, че получените за него 75 милиона гласа в изгубените избори против Байдън е връх за сегашен президент.
В същото време в формалния график на вицепрезидента Майкъл Пенс е посочено присъединяване му в церемонията по инаугурацията на Байдън. Самият демократ по-рано съобщи, че би приветствал наличието на Пенс и че той единствено се радва от това, че Тръмп ще пренебрегне церемонията.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР