Доналд Тръмп демонстративно неглижира срещата на върха в ООН за

...
Доналд Тръмп демонстративно неглижира срещата на върха в ООН за
Коментари Харесай

Тръмп стоя 10 минути на срещата за климата в ООН


Доналд Тръмп демонстративно неглижира срещата на върха в Организация на обединените нации за проблемите с климата. Той бе оповестил, че няма да участва, само че изненадващо се появи по време на сесията. Постоя обаче едвам 10 минути и си потегли и не обърна никакво внимание на речта на 16-годишната Грета Тунберг, която пък шокира съвсем целия свят с прочувственото си изявление пред международните водачи.
Малко по-късно Тръмп безусловно се подигра с Грета в Туитър. Той разгласява изказването й пред Организация на обединените нации и изпод написа: " Тя наподобява като доста щастливо младо момиче, което го чака ярко и прелестно бъдеще. Толкова хубаво е да се види! ".
Всъщност Тунберг употребява извънредно нападателен звук и се скара на международните водачи, обвинявайки ги, че са лишили бъдещето на нейното потомство като не са се погрижили в точния момент, с цел да спрат световното стопляне.
Тръмп в никакъв случай не е крил какъв брой е песимистичен към предизвестията на учените за последствията от измененията в климата. Не приема и тезата, че световното стопляне е последица от дейностите на индивида.
Неглижирането на тематиката се вижда и от клип от коридорите на срещата, на който Тръмп очевидно игнонира Грета Тунберг, която е застанала доста покрай него.
На късия запис проличава по какъв начин Тръмп не обръща никакво внимание на 16-годишната шведска тийнейджърка, която стои наоколо.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР