Домовете ни вече са украсени, навън си крадем лично време

...
Домовете ни вече са украсени, навън си крадем лично време
Коментари Харесай

25 идеи за приказен коледен маникюр

Домовете ни към този момент са украсени, на открито си крадем персонално време за разходка из на пл. Славейков, към този момент сме си купили най-бляскавите рокли и обувки и сме подготвени да посрещнем празничните дни. Затова е време да пренесем коледния дух и върху ноктите си с днешната ни селекция, с която продължаваме тематиката за, който ви показахме неотдавна.

А той може да бъде извънредно блестящ и с разнообразни металически отражения, само че като че ли най-вече си го представяме в класическите цветове за празника –, зелено и бяло. Затова сме събрали разнообразни вариации, в които е определен както единствено един звук, по този начин и може да се комбинират няколко.
               

Разбира се, измежду главните украшения се открояват дребни звездички, клонки, близалки, елхички и даже някой и различен елен или рога. Има обаче и техни много минималистични вариации, в случай че желаеме маникюрът да е по-семпъл, само че въпреки всичко коледен. В някои случаи е задоволително да лакираме всички нокти в един цвят, по който просто има леки отражения или доста фина украса. Но пък празници са, за какво да не бъдем по-смели в опитите....
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР