Домати и краставици - това е любимата комбинация за салата

...
Домати и краставици - това е любимата комбинация за салата
Коментари Харесай

Защо никога не трябва да съхраняваме домати и краставици заедно

Домати и краставици - това е обичаната композиция за салата на огромна част от нас. И откакто ги консумираме дружно, сме уверени, че може да ги съхраняваме в едно поделение в хладилника. Но това не е по този начин и има основателна причина, заради която би трябвало да се откажем от този табиет.
Съхраняването на пресни домати и краставици в непосредствена непосредственост е неприятна концепция. Доматите отделят специфичен газ, който има гибелен резултат върху краставиците - под негово въздействие те омекват и се скапват по-бързо.
 Ето кои хора НИКОГА не би трябвало да ядат домати Ето кои хора НИКОГА не би трябвало да ядат домати
Консумацията на домати не постоянно носи изгоди за организма, споделя диетологът Елена Соломатина в изявление за " Вечерная Москва ". Според нея...
Според диетолози краставиците и доматите не би трябвало и да се употребяват дружно. Смесването им на процедура ни лишава от витамин С, който се съдържа в доматите. 
И до момента в който доматът е кисел артикул, краставицата е мощно алкална. На процедура това значи, че за преработката на краставиците е нужна специфична киселина в стомаха. И до момента в който той стартира да я създава, към този момент е настъпил развой на ферментация на доматите. В резултат от това коремът се подува и възприятието не е по никакъв начин прелестно. 
 

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР