Домът ни е мястото, в което се откъсваме от света

...
Домът ни е мястото, в което се откъсваме от света
Коментари Харесай

LG климатиците със система за пречистване на въздуха са най-доброто решение за дома ви

Домът ни е мястото, в което се откъсваме от света на открито и постоянно се стараем да създадем оптимални улеснения за цялото семейство. През горещите летни дни за този комфорт несъмнено способстват климатиците, които охлаждат стаите вкъщи. Със промяната на сезоните пък нормално идват и гриповете и настинките. Наблюдават се е доста по-високи равнища на замърсяване на въздуха. За да избягаме от всичко това, LG предлага новаторско решение, съчетаващо климатик с пречиствател в един апарат.

Моделът да вземем за пример e модернизиран със система за филтриране 2-в-1 климатизация и пречистване на въздуха, която може да пречисти ултра тънък прахуляк, микроорганизми и замърсявания на въздуха с величина под 1 микрон. Уредът разполага със смарт екран, а датчик за PM 1.0 обезпечава детектиране в действително време на извънредно финия прахуляк и демонстрира интуитивно положението на въздуха. Той употребява четири цвята, които демонстрират дали въздухът е чист, или към момента е нечист.

Пречистването на въздуха се случва в четири стъпки. Първата от тях е активиране на работата на датчика, а по-късно и проявлението на качеството на въздуха в помещението. След това се задейства дифузер на йони, а на последно място се минава и през системата за пречистване. Всичко това се случва с ниски равнища на звук, с помощта на неповторимия кос вентилатор на LG и DUAL Inverter Compressor™, които разрешават плавна работа.

Именно този компресор разрешава на LG климатиците да охлаждат въздуха с до 40% по-бързо с необятен честотен обсег, позволявайки и повече дебит и по-равномерно систематизиране на въздуха в помещението. Освен това, компресорът икономисва сила, има по-дълъг живот и обезпечава икономично и тихо изстудяване през лятото и отопление през зимата.

Всички тези функционалности са налични и при модела. Елегантният му дизайн улеснява монтажа, плъзгащия се EZ филтър способства за поддръжката, а огромният предпазлив екран демонстрира настоящото ползване на сила. Пести се до 70% от нея, с помощта на инверторния компресор, който непрестанно контролира скоростта, с цел да поддържа мечтаните равнища на температурата.

Климатиците са основани по метод, който разрешава извънредно бърз и по-ефективен монтаж, без значение от близките предмети. Те са с тъничък и елегантен дизайн, който идеално се вписва във всеки интериор. Уредите оферират и сложна функционалност за автоматизирано разчистване, която предотвратява натрупването на бактерии и плесени по топлообменника и по този метод обезпечава по-полезна среда.

LG климатиците с пречистватели за въздух имат и режим „ Комфортен сън “, който обезпечава добра конюнктура в спалнята, като контролира автоматизирано 3 разнообразни функционалности - косвен въздушен поток, 7-часова конфигурация на времето на изключване, гальовен вятър и логическа конфигурация на времето за сън. В студените дни въздушният поток  се контролира съгласно околната среда, позволявайки оптимално систематизиране на топлия въздух в жилищните пространства и бързо загряване.

Уредите на LG със система за филтриране са най-хубавото решение за фамилиите с дребни деца и за домовете, в които пространството е лимитирано.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР