Домашните любимци на бившия руски шпионин Сергей Скрипал, който бе

...
Домашните любимци на бившия руски шпионин Сергей Скрипал, който бе
Коментари Харесай

Разкриха какво се е случило с домашните любимци на Скрипал

Домашните любимци на някогашния съветски разузнавач Сергей Скрипал, който бе токсичен във Англия, са мъртви, заяви говорителка на английското министерство на околната среда, представена от Франс прес.

Тя сподели пред организацията, че когато е получил достъп до жилището на Скрипал, ветеринарен доктор е разкрил двете му морски свинчета мъртви. Една котка е била открита в тежко положение и ветеринарен хирург е решил да я евтаназира, с цел да постави завършек на тъгите й.

Цитираната говорителка не посочи дали домашните любимци на Сергей Скрипал, който остава в сериозно положение в болница, са умряли от отравяне в резултат на офанзивата с нервнопаралитично вещество против техния собственик, или в резултат на апетит.

Печалната орис на животните, отглеждани от някогашния съветски разузнавач, бе направена обществено притежание от английската полиция повече от един месец след покушението против него в Солсбъри, Югозападна Англия, на 4 март, отбелязва Франс прес.

Британската полиция счита, че Сергей Скрипал е бил изложен в своя дом на действието на химическото вещество дружно с щерка си Юлия. Най-висока е била концентрацията на дръжката на входната врата, напомня Франс прес.

Агенцията отбелязва, че в сряда Русия е повдигнала въпроса за ориста на домашните любимци на Скрипал.

Британският таблоид " Сън " писа, че труповете на двете морски свинчета и на котката са били изгорени.

Според съветското посолство в Лондон Скрипал е имал още котка, за която обаче говорителката на английското министерство на околната среда не загатна нищо.

Източник: БТА
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР