Домашни любимци като кучета, котки или порове ще могат да

...
Домашни любимци като кучета, котки или порове ще могат да
Коментари Харесай

Само домашни любимци с микрочип ще могат да пътуват до Великобритания

Домашни любимци като кучета, котки или порове ще могат да пътуват със притежателите си до Европейски Съюз от Англия след 31-ви декември единствено в случай че са микрочипирани , имунизирани и имат специфичен ветеринарен документ вместо сегашния паспорт за домашни любимци в Европейския съюз (ЕС). „ Европейски Съюз ни даде статут на трета страна по „ Част 2 “, което ще подсигурява, че пътуването на вашия ще продължи и от 1 януари нататък “, сподели Кристин Мидълмис - английски ветеринарен шеф, написа БГНЕС.
Кучетата, котките или поровете би трябвало да бъдат микрочипирани, имунизирани против бяс, третирани против тении и да имат ветеринарно-санитарен документ (AHC) за домакински любим.  Британските управляващи предизвестяват, че процесът за приемане на съответните документи би трябвало да стартира най-малко четири месеца преди плануваното пътешестване. И още - никой английски пасажер не може да пътува до Европейски Съюз с повече от пет домашни любимци.
 Какъв домакински любим е подобаващ за всяка ЗОДИЯ? Какъв домакински любим е подобаващ за всяка ЗОДИЯ?
Домашните любимци носят доста благополучие и изпълват дома с уют, който не можете да постигнете с нищо друго. Всяко животно си има темперамент,...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР