Домашен социален патронаж Бургас търси да назначи на работа рехабилитатор

...
Домашен социален патронаж Бургас търси да назначи на работа рехабилитатор
Коментари Харесай

Социалният патронаж в Бургас търси рехабилитатор и социални асистенти

Домашен обществен патронаж Бургас търси да назначи на работа рехабилитатор с 8-часова претовареност.

Задълженията на рехабилитатора включват осъществяване на здравна рехабилитация в домовете на потребителите на обществената услуга /възрастни хора и лица с увреждания/.

Изискванията за заемане на длъжността са приключено обучение за рехабилитатор или кинезитерапевт, или студенти последна година в тези специалности, като не се изисква претендентите да имат опит. Кандидатът би трябвало да дава отговор на изискванията: да е деятелен, да има предпочитание за работа и професионално отношение в полза на здравето на потребителите на Държавно стопанско предприятие, да работи добре в екип, както и да демонстрира разпоредителност, отговорност и уместност.

Необходимите документи за кандидатстване са заявление за кандидатстване по пример /можете да го изтеглите от тук: https://domashenpatronaj.com/careers/, автобиография /европейски формат/, копие от документи за добита просветителна степен или уверение от университета.

Документите се подават на ул. „ Иван Богоров “ № 20, Домашен обществен патронаж Бургас, до 16.00 часа.

За контакти и информация позвънете на тел.: 0879 656 613

Освен рехабилитатор, Домашният патронаж в Бургас набира и обществени асистенти за гледане на възрастни хора и лица с увреждания по домовете. Всеки чиновник ще има задачата да се грижи всекидневно за трима консуматори на обществената услуга „ Асистентска поддръжка ”, а с утвърдените претенденти ще се подписва трудов контракт.

Документите за кандидатстване би трябвало да се подават на ул. „ Иван Богоров ” № 19, всеки работен ден от 08.30 до 16.30 часа.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР