Домакинът на Копа Америка Бразилия завърши наравно 0:0 с Венецуела

...
Домакинът на Копа Америка Бразилия завърши наравно 0:0 с Венецуела
Коментари Харесай

Бразилия се спъна във Венецуела след три отменени гола

Домакинът на Копа Америка Бразилия приключи наедно 0:0 с Венецуела във втория си мач от шампионата. Фаворитът се спъна в срещата в Салвадор пред 42 хиляди свои ентусиасти, като дуелът беше белязан от противоречиви положения.

Три попадения на Бразилия не бяха зачетени след интервенция на технологията за видеоповторения (VAR).

В рамите на 90 минути Бразилия насочи 19 изстрела, само че от тях единствено един беше прецизен в очертанията на вратата на Уилкер Фаринес. Големи пропуски направиха Роберто Фирмино, Давид Нерес и Ричарлисон.

Първият анулиран гол на Бразилия беше в 39-ата минута, когато Фирмино прати топката в мрежата. След намесата на VAR беше преценено, че нападателят на домакините прави нарушаване.

След почивката Бразилия изиска и дузпа, само че съдията Хулио Баскунян реши, че фаул няма. Точно час след началото на срещата и втори гол беше анулиран. Габриел Жезуш вкара, засичайки центриране, само че беше в състояние на засада.



Само три минути преди края на дуела пристигна и най-дискусионният миг. Филипе Коутиньо осъществя, само че след дълъг обзор с VAR реферът видя игра с ръка на Фирмино.

След първите два кръга в групата Бразилия и Перу са отпред с по 4 точки. Венецуела има 2, а Боливия е без точков актив. В последния си мач след три дни Бразилия среща Перу.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР